Запорізькі лікарні отримують гуманітарну допомогу від міжнародних організацій

23.02.2023 16:20

За інформацією фахівців КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я», з 16 по 22 лютого гуманітарну допомогу від міжнародних організацій отримали міська дитяча лікарня №5, центр первинної медико-санітарної допомоги №2, міські лікарні №3, №7 та №8.

За минулий тиждень від Представництва Фонду Unicef КНП «Міська дитяча лікарня №5» отримала дитячі ти гігієнічні набори, канцелярське приладдя, 34 функціональні ліжка з матрацами. А до «Центру первинної медико-санітарної допомоги №2» було доставлено 180 упаковок підгузків.

Від Філії Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні КНП «Міська лікарня №3» отримала лікарські засоби, товари медичного призначення: рукавички, бинти, вата, катетери, трубки, лейкопластир, шприци, лотки, пінцет, контейнери, затискачі, голки, канюлі, ножиці, перев’язувальні набори, депресор, набори діагностичних інструментів тощо. А до міської лікарні №7 доставлено лікарські та гігієнічні засоби та товари медичного призначення, а також сфігмоманометри, стетоскопи, пульсоксиметр, електронні термометри, автоклав, ваги тощо.

Міська лікарня №8 отримала вироби медичного призначення від Компанії БО «БФ «ЕКШН ЕГЕІНСТ ХАНГЕР».