Інспекція з благоустрою продовжує перевірки в Запоріжжі

24.03.2023 14:30

Інспектори відділу оперативного контролю у сфері благоустрою та паркування перевіряють дотримання Правил благоустрою у місті, проводять профілактичні роз'яснювальні бесіди, інформують містян та підприємців про важливість дотримання норм чинного законодавства.

Наразі особливу увагу інспектори приділяють проблемі незаконно встановлених металевих гаражів, тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності, а також обмежувачів паркування.

Не припиняються постійні перевірки місць стихійної торгівлі. З 16 по 23 березня інспектори разом з представниками районних адміністрацій та Національної поліції проводили рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею в усіх районах Запоріжжя. За результатами проведеної роботи з підприємцями, які здійснювали торгівлю в невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна робота, також складено 9 протоколів про адміністративне правопорушення згідно зі ст. 152 КУпАП.

Також фахівці інспекції з благоустрою склали 8 актів обстеження території про усунення наслідків порушень Правил благоустрою території міста Запоріжжя з подальшим демонтажем незаконних конструкцій.