У сучасному хабі Запоріжжя відкриється виставка «Евакуація»

10.04.2023 14:10

У четвер, 13 квітня, в сучасному хабі Запоріжжя відкриється перша виставка під назвою «Евакуація» українського художника Олега Харча.

Олег Харч - представник фігуративного, постконцептуального, наївного мистецтва. Працює у різних форматах: від паперових колажів і традиційного живопису до вуличних проєктів, інсталяцій, перформансів і діджитал-мистецтва.

Його роботи експонувалися на понад 45 колективних і персональних виставках в Україні та світі, а ще прикрашають приватні колекції України, Канади, Ізраїлю, Італії, Болгарії, США, Німеччини, Норвегії та Узбекистану.

На виставці у Запоріжжі буде презентовано 50 робіт митця. Всі вони є оригіналами, які автор створив під час повномасштабного вторгнення. Вони об’єднані спільною ідеєю та хронологією оповіді. Більш детально Олег Харч особисто розповість про свої роботи на виставці.

Виставка «Евакуація» відкриється 13 квітня об 14.00 (пр. Соборний, 151).

Під час оголошення повітряної тривоги приміщення ТІЦ закривається. Відвідувачі зможуть пройти у найближче укриття, перелік яких є в залі, та перебувати там до завершення повітряної тривоги.