У запорізьких парках з’явились нові квіткові клумби

10.05.2023 16:40

На клумбах у запорізьких парках Перемоги, Вознесенівському, Ландшафтному та «Дубовий гай» з’явилися квіти. Мальовничу красу висаджують працівники КП «Титан», аби запоріжцям і гостям міста було приємніше прогулюватись та насолоджуватись яскравими барвами природи.

Сьогодні працівники КП «Титан» з самого ранку працювали у парку культури та відпочинку «Дубовий гай». Прикрашали клумби петуніями та чорнобривцями. Квітники завдяки їхній праці заграли барвами. Відтепер малинові, фіолетові та білі квіти радуватимуть відвідувачів парку своєю красою. За словами комунальників, такі квіти легкі в догляді, а їх різнокольорова гама забезпечує весняний настрій.

- Щороку навесні КП «Титан» на своїх об’єктах благоустрою висаджує однорічні квіти. Цієї весни ми створили 3 нових квітника в Ландшафтному парку, 2 клумби з однорічних квітів у парку Перемоги і ще 2 квітника зараз висаджуємо в «Дубовому гаю». Це однорічні різнокольорові квіти, які дуже добре витримують наші природні умови - петунія, гацанія, чорнобривці, - розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

Також працівники КП «Титан» закликають містян берегти красу, яку для них створюють, не зривати квіти.

Квіти, які щойно висаджені, радуватимуть відвідувачів парків до пізньої осені. Зокрема, лише в «Дубовому гаю» працівники «Титану» планують висадити близько п'яти тисяч нових квітів.