У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою території

12.05.2023 10:40

У Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, які роботи були виконані за останній тиждень.

У Комунарському районі тривають роботи з поточного ремонту дитячих та спортивних майданчиків. За планом наразі комунальники ремонтують майданчики у парку ім. Юрія Гагаріна.

В районі тривають роботи з покосу трави. Впродовж звітного періоду скосили траву по вул. Парамонова, Космічній, Привокзальній, Північнокільцевій, на Братському похованні, у парку ім. Ю. Гагаріна. Загальна площа виконаних робіт складає 50 400 кв. м.  Вивезено майже 2 тонни зеленої маси.

 Спеціалістами районної адміністрації проведено роботу з керівниками підприємств щодо необхідності регулярного покосу трави та знищення карантинних рослин на прилеглих до підприємств територіях.  До зазначених заходів залучено 3 промислових підприємства, 9 медичних установ, 5 комунальних установ, 2 керуючі компанії з утримання та обслуговування житлового фонду, 40 закладів освіти та координаційна рада по роботі з ОСББ та ЖБК по Комунарському району.

Фахівці КП «ЕЛУАШ» продовжують роботи з поточного середнього та дрібного ремонту дороги по вул. Північнокільцевій. Також елуашівці щоденно виконували роботу з утримання 57 зупинок міського транспорту. Також в районі було обстежено стан лавок і урн та павільйонів очікування на зупинках міського транспорту. З переможцем конкурсу робіт з поточного ремонту МАфів укладено договір на проведення ремонту.

А працівники КРБП «Зеленбуд» очистили від сміття 740 000 кв. м газонів.