У Запоріжжі триває загальноміська весняна толока

16.05.2023 11:45

Запоріжці продовжують приводити місто до ладу в рамках весняної толоки, яка стартувала 24 квітня. До акції вже приєдналися чимало охочих. Так, працівники КП «Запоріжремсервіс» продовжують чепурити прибудинкові території: прибирають, облаштовують квітники, фарбують малі архітектурні форми, а також косять траву.

Колектив підприємства до загальноміської толоки приєднався з моменту її старту. Так, сьогодні зокрема викосили траву на подвір’ї однієї з багатоповерхівок, якою опікується компанія - по вул. Ладозькій, що у Дніпровському районі.

- Власне, прибирання прибудинкових територій і покіс трави – це ті послуги, які КП «Запоріжремсервіс» надає постійно, як керуюча компанія. Щодо покосу можемо оприлюднити перші результати. Вже виконано роботи загальною площею 27 гектарів. Рекордсмен – центр міста, у Вознесенівському районі площа виконаних робіт склала 13 гектарів. У Комунарському, Хортицькому, Олександрівському районах покіс трави завершено на 100%, - розповіла представниця КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.

На підприємстві кажуть, не відкидають можливість повторного покосу. Зважатимуть на погодні умови, адже рясні опади провокують ріст бур’яну.

Нагадаємо, започаткована екологічна ініціатива покликана згуртувати усіх містян задля того, щоб зробити Запоріжжя ще чистішим та комфортнішим тилом для наших військових. Триватиме загальноміська толока до 24 травня. Долучитися може кожен. Для цього потрібно об’єднатися з друзями чи колегами у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим.

За умовами, команді потрібно дати назву, зареєструвати її через гугл-форму та зробити у соцмережах фотозвіт виконаної роботи. Обов’язково у дописах мають бути хештеги, щоб світлини не загубилися: #дій_некоментуй #результатнашимисилами #запоріжжя_toloka_festival.

Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.