Привітали випускників футбольної школи «Металург»

02.06.2023 12:00

Навіть в умовах війни міська влада Запоріжжя не забуває про необхідність підтримки дитячого спорту. Місто продовжує фінансувати міські спортивні школи, вихованці запорізьких ДЮСШ виступають на міжнародних та всеукраїнських спортивних змаганнях.

Одна з таких спортивних шкіл, яку фінансує місто – дитяча футбольна школа «Металург». Школа, вихованці якої виступали та виступають у складі збірних України різних вікових категорій, захищають кольори багатьох клубів, і не лише в Україні.

Сьогодні для школи «Металург» відбулась чергова знакова подія. Завершила навчання ще одна група вихованців. Це команда U-17, яка багато років у різних вікових категоріях представляла школу та наше місто на змаганнях різного рівня. На жаль, в умовах війни тут змогли зібратися далеко не всі. Багато хто був вимушений виїхати з країни.

Випускникам школи вручили дипломи та значки, подарунки від міста та спонсорів. До присутніх звернулися заступник міського голови Анатолій Васюк, депутати міськради, тренери, представники спонсорів школи.

- Хочу побажати вам подальших успіхів у професійному футболі. Можливо, не кожен з вас захоче стати професійним футболістом. Однак переконаний, що навчання у школі «Металург» багато що дало вам і допоможе у подальшому житті. Виховало справжній характер, навчило перемагати та боротися за перемогу. За це хочу подякувати вашим тренерам, керівництву школи, - сказав Анатолій Васюк.