Запоріжців запрошують відвідати виставку воєнних плакатів

05.06.2023 10:20

У п’ятницю, 9 червня, у Запоріжжі відкриється виставка в рамках формату «Плакати воєнного часу» спільно з Міжнародним симпозіумом сучасного мистецтва BIRUCHIY @biruchiy. На фасаді будівлі Туристичного інформаційного центру експонуватимуться роботи українського митця Дмитра Сімонова.

Дмитро Сімонов — український художник, креативник, аніматор. Протягом 18 років працював у рекламних агенціях, анімаційній студії та на телебаченні. Має понад 15 нагород на креативних, рекламних фестивалях і конкурсах.

Впродовж 10 років служив у Збройних Силах України.

Від початку повномасштабного вторгнення, художник створює плакати та відеоролики для підтримки військових і народу України, а також для донесення правди про війну до міжнародної аудиторії. На даний час створено близько 70 плакатів.

Ось що каже сам Дмитро про свої післявоєнні роботи: «Я маю великий досвід у рекламних комунікаціях і вмію доносити інформацію через візуальні носії. Зараз я роблю те, що добре вмію, тільки тема моїх робіт змінилася кардинально».

Плакати Дмитра експонуватимуться на фасаді Туристичного інформаційного центру, на проспекті Маяковського та рекламних кубах по місту.

Відкриття виставки відбудеться 9 червня о 16.00. До участі запрошуються представники ЗМІ. Захід відбудеться за адресою просп. Соборний, 151.