Пішов з життя Володимир Грищенко

22.06.2023 15:55

На 78 році пішов з життя Почесний громадянин Запоріжжя Володимир Феодосійович Грищенко. Володимир Феодосійович народився 5 липня 1945 року у Чернігівській області, однак більшість життя цього видатного запоріжця була пов’язана з нашим містом.

Саме у Запоріжжі Володимир Грищенко пройшов довгий шлях від робітника до першого заступника міського голови. На всіх займаних посадах він був справжнім професіоналом та завжди вболівав за доручену справу.

До останніх днів Володимир Феодосійович продовжував працювати на благо рідного міста. Запоріжці високо оцінили внесок Володимира Грищенка у розвиток Запоріжжя. Йому було присвоєне звання «Почесний громадянин Запоріжжя».

Запоріжці завжди пам’ятатимуть Володимира Грищенка, як патріота Запоріжжя, чуйну та справедливу людину. Він назавжди залишиться у наших серцях.

Запорізька міська рада, виконавчий комітет Запорізької міської ради, секретар міської ради Анатолій Куртєв висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким та колегам Володимира Феодосійовича. Поділяємо біль непоправної втрати з усіма, хто його знав.