У Запорізькому фотоклубі відкрилась виставка картин

23.06.2023 17:30

В рамках проєкту «Арт-підтримка» у Запорізькому фотоклубі відкрилась виставка картин об’єднання митців «Колорит». Зібрані під час акції кошти підуть на благодійність.

Свої роботи на виставку представили 22 запорізькі художники. Серед них як досвідчені митці, так і молоді члени об’єднання «Колорит», які виставляють свої роботи на експозицію вперше. Більшість картин митці написали вже після повномасштабного вторгнення росії, тому тематика робіт переважно пов’язана з війною. А от стилістика, жанри та напрямки - у кожного індивідуальні.

Під час роботи «Мистецького вернісажу» відбуваються майстер-класи з різних технік малювання. Адже серед відвідувачів виставки чимало поціновувачів таланту запорізьких митців та творчих людей.

Картини, представлені на виставці «Міський вернісаж» можна придбати. Всі кошти, отримані від продажу, планують спрямувати на потреби ЗСУ.

«Міський вернісаж» можна відвідати у Запорізькому фотоклубі з вівторка по п’ятницю з 10 до 17 години. Працюватиме виставка до 20 липня.