Запоріжанку привітали зі 100-річним ювілеєм

03.07.2023 15:05

2 липня 100-й день народження відзначила довгожителька Шевченківського району, учасниця Другої світової війни Людмила Жарикова.

Іменинницю відвідала директорка департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради Тетяна Круподера та вручила привітання і подарунки від міської влади.

Людмила Григорівна народилася 2 липня 1923 року. Дитинство провела в Загорську. Під час Другої світової війни довгожителька працювала на воєнному заводі в місті Вятські Поляни.

У Запоріжжі з 1951 року працювала секретарем-машиністкою Запорізького електро-металургійного заводу «Дніпроспецсталь», а з 1971 до 1987 року продовжила трудову діяльність у відділі технічної документації Запорізького моторобудівного заводу на посаді оператора копіювальних машин.

Після закінчення трудової діяльності брала активну участь у роботі ветеранської організації, до 90 років була волонтером. Крім того, Людмила Григорівна активно займалася спортом. У 89 років жінка стала найстаршим учасником кросового легкоатлетичного забігу «Кілометр здоров’я». У змаганнях показала хороший результат і отримала нагороду від  Василя Вірастюка.

Нині сім’я Людмили Жарикової налічує 5 поколінь, серед яких 2 доньки, 5 онуків, 7 правнуків і 3 праправнука.