У Запоріжжі ночами оновлюють дорожню розмітку

05.07.2023 10:20

В усіх районах міста тривають роботи з оновлення дорожньої розмітки на центральних магістралях. Роботи виконують уночі, аби не було заторів.

За інформацією департаменту муніципального управління Запорізької міської ради попередньо була детально проаналізована практика нанесення дорожньої розмітки та опрацьовані зауваження минулих років. У період проведення таких робіт утворюється багато заторів, що створює незручності для мешканців, які їдуть на роботу та пересуваються містом.

Працівники вжили заходів задля забезпечення виконавців робіт можливістю працювати вночі. Наразі, їдучи на роботу, жителі міста не відчуватимуть дискомфорту від проведення робіт, а на дорогах буде вже оновлена дорожня розмітка.

Нагадаємо, також комунальники облаштовують підвищені пішохідні переходи на найбільш аварійних ділянках доріг. Перший такий об’єкт вже з’явився на Прибережній магістралі навпроти Центрального пляжу. Ще один підвищений пішохідний перехід незабаром побудують навпроти центрального автовокзалу. Там уже розпочалися підготовчі роботи.