У Запоріжжі відбувся фінальний концерт випускників першого потоку Музичної школи бізнесу

20.07.2023 11:00

Перфоманс вихованців став підсумком навчання та результатом опанування основ менеджменту в шоу-бізнесі, в ході якого молоді артисти представили власні здібності та вдалу самоорганізацію. Фінальний концерт відбувся у Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя.

На випускний концерт Музичної школи бізнесу юні співаки обирали пісні переважно своїх улюблених артистів, співали навіть англійською.

Фінальний концерт допомагали організувати юні стилісти, дизайнери, менеджери, продюсери та ведучі, адже протягом навчання в школі учні опановували культурний менеджмент, зокрема презентацію себе як досвідчених митців. Вражені майстерністю молодих талантів були всі присутні в залі. Масу позитивних емоцій отримали і організатори. Кажуть - виконавці перевершили самі себе. До того ж для них - це можливість зробити перші кроки на шляху до своєї мрії стати музикантами, музичними діячами або продюсерами.

- В їхній музичній майстерності у нас не було сумніву, бо ми знаємо, що якість навчання в наших музичних школах на доволі високому рівні. Тому тут ми прокачували навички власне музичного менеджменту і те, що діти створили цей концерт власноруч - тому свідчення, - говорить викладач Музичної школи бізнесу Денис Васильєв.

Діти вирішили зробити свій концерт максимально корисним, тому під час виступів також збирали гроші, які передадуть ЗСУ. Музична школа бізнесу планує і надалі допомагати талановитим юним запоріжцям. І вже з серпня розпочне новий набір виконавців на другий потік.