Фахівці КП «Запоріжремсервіс» склять вікна у під’їздах будинків, що постраждали від ракетних ударів

24.07.2023 14:40

На виконання протоколу засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, комунальне підприємство "Запоріжремсервіс" відновлює скління у під’їздах будинків, що постраждали від ворожих обстрілів. На сьогодні у списку будинків, де планується у найближчий час виконати роботи - 25 адрес.

Спеціалістам КП «Запоріжремсервіс» міською владою було поставлене завдання у найшвидші терміни виконати скління віконних отворів сходових клітин у цих житлових будинках, що були пошкоджені в результаті атак окупантів. Нагадаємо, відразу після «прильотів», щоб убезпечити помешкання від впливу дощу та вітру, захистити від вандалів та зберегти тепло в оселях, пошкоджені вікна були закриті листами OSB. Тепер, аби у будинках відновити затишок та природнє освітлення, необхідно повернути вікнам первозданний вигляд.

Сьогодні фахівці ремонтно-виробничої служби КП «Запоріжремсервіс» працюють в Осипенківському мікрорайоні. Вони знімають розміри, нарізають скло, демонтують плити OSB та замість них вставляють скло.