Комунальні підприємства усувають наслідки негоди

28.07.2023 08:15

До ліквідації наслідків негоди залучено комунальні підприємства «ЕЛУАШ», «Запоріжремсервіс», «Титан», «Зеленбуд», «Запоріжміськсвітло», «Запоріжелектротранс», міську спеціалізовану аварійно-рятувальну службу. Місту допомагають представники ДСНС. Роботи розпочалися з самого ранку, одразу після завершення комендантської години.

«Елуашівці» чистять дощоприймальники, прибирають з доріг дерева, очищають від мулу, гілок, листя дороги. Залучено техніку підприємства.

Фахівці міської аварійно-рятувальної служби, «Титану» та «Зеленбуду» прибирають дерева, гілки з доріг та тротуарів, розпилюють їх та розпочинають вивозити. Прибирати та розпилювати дерева допомагає ДСНС.

На прибудинкових територіях працюють «Запоріжремсервіс» та муніципальна аварійна служба, яка входить до складу підприємства.

Представники КП «Запоріжміськсвітло» прибирають гілки та дерева з мереж зовнішнього освітлення, відновлюють роботу пошкоджених ділянок.

КП «Запоріжелектротранс» відновлює пошкоджені контактні мережі електротранспорту. Залучено шість бригад. На кількох ділянках рух трамваїв та тролейбусів відновлено, на інших ділянках роботи тривають. Прибирати та розпилювати дерева підприємству допомагає ДСНС, міська спеціалізована аварійно-рятувальна служба.

Робота продовжується.