У Запоріжжі шукають домівки хвостатим мешканцям зоохостелу

03.08.2023 12:10

У Запорізькому дитячому ботанічному саду з початку війни створили зоохостел, де тимчасовий прихисток знайшли безхатні тварини. Зараз там живуть котики та собачки, але були й папуги, шиншили та черепахи.

На сьогодні в зоохостелі ботанічного саду живуть понад десять котів та собак. А з початку війни прихисток там знайшли понад півсотні тварин. Хвостатих, які потрапляють до зоохостелу, вакцинують, стерилізують, чіпують та шукають їм нову родину.

- Зараз шукаємо родини для тваринок, які у нас залишилися. Поки тепло, вони можуть жити в будь-якому місці ботсаду, але зовсім скоро стане прохолодно і їм потрібна буде нова домівка та любляча родина, - зазначила заступниця директора міського дитячого ботанічного саду Ірина Артюх-Савлучинська.

Кожен чотирилапий, який зараз живе у зоохостелі, чекає на свою люблячу родину. Тож, якщо ви в пошуках вірного та грайливого друга, знайти такого можна у міському дитячому ботанічному саду. Крім цього, підтримати зоохостел можна і кормом, адже усі котики та собаки потребують щоденного годування.