Запорізькі комунальники допомагають ліквідовувати наслідки ворожих атак

11.08.2023 12:15

Так, спеціалісти КП «Запоріжремсервіс» беруть участь у ліквідації наслідків російського ракетного обстрілу. Про виконані роботи відзвітували на підприємстві.

КП «Запоріжремсервіс» планомірно продовжує роботу з відновлення скління у житлових будинках, що раніше постраждали від ракетних обстрілів. Мова йде про вікна на сходових клітинах, які були закриті плитами OSB. 

Зараз ремонтно-виробнича служба ЗРС за дорученням міської влади відновлює в під’їздах природнє освітлення. Фахівці ремонтують рами, виконують демонтаж OSB, вставляють у віконні отвори нове скло. Відповідно до протоколу Місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, відновлювальні роботи необхідно провести за 25 адресами.  

Крім того, «Запоріжремсервіс» отримав додаткове завдання на відновлення скління ще у низці будинків. Наразі спеціальна комісія проводить огляд зазначених об’єктів у різних районах міста. Визначаються види й обсяги робіт, підраховується кількість необхідного матеріалу, складається план виконання тощо.