У Запоріжжі триває ремонт доріг

12.09.2023 14:20

Шляховики не припиняють ремонт доріг у місті. Задля безпеки дорожнього руху ремонт проводиться не тільки в центральній частині міста, а й на його околицях.

Як повідомив департамент муніципального управління на своїй сторінці у Facebook, в місті продовжується ремонт доріг та проїздів на тих ділянках, де в цьому є нагальна потреба. Так, зокрема відремонтовано черговий «відрізок» дорожнього покриття у Хортицькому районі, а саме: коло по проспекту Ювілейному та вулиці Василя Сергієнка.

- Щоб не допустити подальшого руйнування дорожнього покриття і знизити загрози аварійності проведено комплекс заходів щодо оновлення дорожнього покриття. Наразі дорога має нове покриття та перебуває у задовільному технічному стані задля комфортного пересування міського та приватного автотранспорту, - йдеться у повідомленні.

Також було вкладене нове асфальтне покриття тротуару по вулиці Патріотичній, що у Вознесенівському районі. Стосовно пересування на цій ділянці було чимало нарікань. Таким чином після виконання всіх необхідних робіт вдалося вирішити багаторічну проблему, яка неабияк докучала місцевим.

- Багато скарг від місцевих жителів, голів ОСББ та депутатського корпусу Вознесенівського району щодо жахливого стану асфальтового покриття тротуару по вулиці Патріотичній надходило на нашу адресу, що не могло залишитися поза нашою увагою. Через стан тротуару для мам з візочками єдиною можливістю подолати цей відрізок шляху було виходити на зелену зону, яка під час зливи перетворюється на смугу перешкод, - зазначають у департаменті.

Також в обласному центрі продовжуються роботи з оновлення дорожньої розмітки та очищення системи дощової каналізації в усіх районах.