У Шевченківському районі міста розповіли про виконані за тиждень роботи

22.09.2023 08:45

В усіх районах міста продовжуються роботи з благоустрою та соціальної підтримки населення. Зокрема, про свою діяльність у цих сферах у співпраці з мешканцями за тиждень з 15 по 21 вересня розповіли представники Шевченківської райадміністрації.

Так, за вказаний період відділом житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено видалення аварійно небезпечних дерев у селищі Креміно.

Окрім того, Шевченківська райадміністрація повідомляє, що 15 вересня мешканці квартальних  комітетів № 96, 115/ 124 зібрали та передали для захисників  України засоби гігієни, цукерки, печиво, білизну.

16 вересня громадська організація «БЕЛУГА ЮА» передала 100 продуктових наборів для ветеранів громадської організації «Шевченківська районна організація ветеранів України».

Мешканці квартальних комітетів  №115/124 приготували та передали обіди для захисників та захисниць з територіальної оборони. Мешканці квартального  комітету №96, зібрали та передали  медикаменти для військовослужбовців.

У вихідні дні не зупиняли роботу з покосу карантинних трав та приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій жителі квартальних комітетів № 92, 115/124, 123. 

Керівник квартального  комітету № 96 Яновська О.О. видала багатодітним родинам та соціально незахищеним сім’ям дитяче харчування та памперси для малюків, також надано памперси для людей, що лежать, від БО «ЗОБФ «Будинок Милосердя».

20 вересня відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації. Розглянуто 2 питання.

20 вересня в районній адміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданні розглянуто 63 питання пов’язаних з  захистом прав дітей.

Голова будинкового комітету Євдокія Попова разом з мешканцями будинку, що по вул. Чарівна, 42 здійснили низку заходів щодо благоустрою будинку та прилеглої до нього території. Люди власноруч провели ремонт сходів до будинку, пофарбували паркан, організували прибирання навколо будинку, покіс трави та облаштували квітники.