КП «Запоріжремсервіс» готує житловий фонд міста до опалювального сезону

27.09.2023 15:20

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», пріоритетом діяльності підприємства є підтримка у належному технічному стані житлового фонду міста. Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі на підприємстві підбили підсумки виконаних робіт за останній тиждень.

Так, з 21 по 27 вересня служби та підрозділи КП «Запоріжремсервіс» працювали на об’єктах житлового фонду у різних районах міста.

Відремонтували аварійні ділянки покрівель на будинках по вулицях Возз'єднання України, 23а, Перемоги, 31, Сталеварів 18 і 30а, Демократичній, 64. Загальна площа проведених робіт - 250 кв. м.

Замінили інженерні мережі центральної каналізації за адресами: вулиці Перспективна, 37, Республіканська, 63, Незалежної України, 40а, Наукове містечко, 66, Л. Жаботинського, 45.

Нині комунальники готують будинки до опалювального сезону. Для стабільної роботи систем центрального опалення у будинку №50 по вулиці Перемоги оновили трубопроводи. А по вул. Історичній, 49, Л. Жаботинського, 43, Патріотичній, 50, Незалежної України, 54, Кам'яногірській, 13 встановили нову запірну арматуру. Карім того, провели герметизацію вводів за 13-ма адресами, зокрема по бул. Центральному, 17, вул. Тенісній, 4, пр. Соборному, 210 і 234 тощо.

Протягом тижня фахівці «Запоріжремсервісу» виконали профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж у будинках №141, 222 та 224 по проспекту Соборному, №7 по вулиці Валерія Лобановського, №33а та 41а по вул. Сечєнова, №9 по Парковому бульвару та ще у десятьох житлових будинках та у модульному містечку по вул. Стешенка, 18.

У будинках, що раніше постраждали внаслідок ракетних обстрілів, комунальники продовжували відновлювати скління, ремонтували рами.

У будинку № 63 по вулиці Л. Чайкіної працівники ремонтно-виробничої служби встановили антивандальну дверну решітку.

Також фахівці КП «Запоріжремсервіс» виконують покіс карантинних рослин. Такі роботи минулого тижня проведено за більш ніж 30-ма адресами. Покіс трави триватиме і надалі, в планах на наступний тиждень - обробити близько 2,5 гектарів території.