Запоріжців запрошують до участі у творчому конкурсі «Калейдоскоп емоцій»

29.09.2023 16:45

Управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради проводить творчий конкурс «Калейдоскоп емоцій 2023». Тематика конкурсних робіт цього року - «Родина. Україна. Перемога».

Міський творчий конкурс проводиться з метою формування поваги та ціннісного ставлення до України, виховання національно-патріотичних почуттів, любові до своєї батьківщини, формування потреби до саморозвитку, вираження емоцій за допомогою творчості, розкриття і виявлення творчого потенціалу та всебічної підтримки творчої молоді, дітей та сімей міста.

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

«Фоторобота» та «Малюнок»

Тематика - краса та різноманіття ландшафтів України, її природи; пам’ятні місця України (собори, храми, стародавні замки, фортеці, архітектурні будівлі тощо), дивовижні та унікальні пейзажі нашої країни. А також сімейні традиції, спільний сімейний відпочинок та сімейні подорожі Україною.

«Поезія» і «Проза»

Тематика - любов та повага до своєї сім’ї, любов до своєї країни та патріотизм, а також спільний сімейний відпочинок та подорожі Україною.

Взяти участь у конкурсі можуть усі охочі.

Заявки на конкурс надсилаються до 27 жовтня за допомогою гугл-форми.

Творчі роботи в номінаціях: «Фоторобота», «Малюнок», «Поезія» і «Проза» потрібно приносити особисто до управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 214.

Телефон для довідок: (068) 961-63-88.