Друге пленарне засідання двадцять п'ятої сесії міської ради проходить в робочому режимі. У залі депутати всіх фракцій

07.02.2018 12:38

Сьогодні проходить друге пленарне засідання двадцять п'ятої сесії Запорізької міської ради. До порядку денного включено понад двадцять питань, які не були розглянуті 31 січня, в ході першого пленарного засідання.

Відзначимо, на сесії присутні 56 депутатів, які представляють всі фракції міської ради. Сесія стартувала і проходить в робочому режимі. Це підтверджує, що проведені за останній тиждень зустрічі і консультації з участю представників усіх депутатських фракцій принесли результат.

- Для розгляду проектів рішень, які викликають питання у депутатів, ми будемо заздалегідь та регулярно збиратися за участю представників усіх депутатських фракцій, і обговорювати їх. Запоріжжя чекає непростий рік. Це викликано багатьма факторами, в тому числі пов'язаними з формуванням бюджету. У цій ситуації ми не повинні погіршувати ситуацію політичними «розбірками». Упевнений, що ми знайдемо взаєморозуміння, як сьогодні, так і для подальшої спільної роботи, - зазначив міський голова Володимир Буряк.

Нагадаємо, перше пленарне засідання відбулося ще 31 січня і було закрите за пропозицією трьох депутатських фракцій («Опозиційний блок», «Нова політика», «Наш край»). Перед цим депутати чотирьох фракцій Запорізької міської ради («Батьківщина», «УКРОП», «Солідарність», «Самопоміч») покинули зал, зробивши ряд заяв.

Протягом останнього тижня в Запорізькій міській раді проходили переговори за участю керівників усіх депутатських фракцій.