У Запоріжжі проходить відкритий чемпіонат міста з кульової стрільби

08.02.2018 13:00

8 лютого у Запоріжжі стартував відкритий чемпіонат міста з кульової стрільби. У змаганнях беруть участь спортсмени міської ДЮСШ №7, команди фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», ДЮСШ №1 (м. Марганець) та Запорізького стрілкового спортивного клубу ЗССК.

Відкритий чемпіонат Запоріжжя з кульової стрільби проходить з 8 по 10 лютого на базі тиру ДЮСШ №7. Такі змагання проводяться традиційно тричі на рік, перші з них - на початку календарного року для визначення перспективних спортсменів на поточний рік. Також за результатами чемпіонату формується збірна команда ДЮСШ для участі у змаганнях на всеукраїнському рівні.

Програма змагань включає в себе як олімпійські вправи, так і вправи, розраховані на юнаків та дівчат віком до 13 років. Це дозволяє заохочувати спортсменів різних вікових категорій.

За результатами змагань минулого року було виконано та присвоєно три звання КМСУ та чотири І розряди. Вихованка запорізької ДЮСШ №7 Єлизавета Булгакова стала членом збірної команди України (резервний склад) на 2018 рік.

Нагадаємо, у 2016 році вперше за багато років у вихованців ДЮСШ №7 з'явилася можливість тренуватися і навчатися техніці стрільби на новій зброї. За кошти міського бюджету були придбані чотири пістолети і чотири гвинтівки рівня олімпійських ігор. У 2017 році були закуплені мішені для стрільби і балон стисненого повітря для заправки пістолетів і гвинтівок.