У Запоріжжі пройде фестиваль

19.10.2023 10:10

У Запоріжжі з 24 по 28 жовтня відбудеться Всеукраїнський фестиваль-майстерня під назвою «Адреса дитинства – Гра». Серед численних учасників - відомі фотохудожники, письменники, громадські діячі, воїни ЗСУ.

Цього року фестиваль відбуватиметься під гаслом: «Будуємо мости поколінь». Захід триватиме впродовж 5 днів. Щодня під час фестивалю працюватимуть ігрові та інтерактивні майданчики, майстер-класи, цікаві фотозони, а також локація психологічного комфорту. До участі у заході запросили й представників болгарського міста Шумен та міст-побратимів Запоріжжя - Магдебурга і Лахті.

Як розповіла директорка Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса дитинства - Гра» Галина Мазнєва, в перший день фестивалю відбудеться два шоу «П’ять поколінь» і «Відчуй Запоріжжя», другого дня - тема фестивалю «Герої мого міста», третій день присвячено екостилю Запоріжжя. А в останній день відбудеться міжнародна конференція.

Цього року фестиваль відбувається за підтримки міської влади. Організатори запевняють, фестиваль буде цікавим як дітям, так і дорослим і запрошують запоріжців відвідати захід.