У Шевченківському районі продовжуються роботи з благоустрою

20.10.2023 08:40

В усіх районах міста ведуться роботи з благоустрою. У тому числі про свою діяльність за тиждень з 13 по 19 жовтня розповіли представники Шевченківської райадміністрації. Так, комунальники протягом цього періоду вирубували та обрізали дерева, впорядковували території та вивозили сміття.

Зокрема, видалення та санітарна обрізка дерев, що вважаються аварійно небезпечними, відбулась по вул. Бочарова та вул. Авраменка.

Також протягом тижня силами КП «Зеленбуд» впорядкували територію та вивезли сміття в парку по вул. Бочарова, Чарівній, Іванова. Здійснили прибирання, обрізку кущів, вивіз опалого листя та фарбування дитячого майданчика в парку ім. Академіка Клімова.

КП «ЕЛУАШ» виконав прибирання дорожнього покриття від наносного ґрунту по вул. Луговій, вул. Яровій, вул. Ірпінській, вул. Полякова.

18 жовтня в малій залі Шевченківської районної адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при райадміністрації. Розглянуто 2 питання.

З метою приведення вивісок власних назв підприємств до вимог чинного законодавства, а саме: «Про забезпечення функціонування української мови як державної», посадовими особами районної адміністрації з 13 по 19 жовтня здійснено рейди на 19 підприємств, що розташовані в Шевченківському  районі.

Мешканці квартальних комітетів №115/124 приготували та передали обіди для захисників і захисниць з територіальної оборони. Також керівник квартальних  комітетів № 115/124 видала гуманітарну допомогу пенсіонерам та незахищеним верствам населення.

Мешканці квартального комітету №96 зібрали та передали до військового шпиталю засоби гігієни, одяг, білизну.