У Запоріжжі студенти ознайомились із роботою Центру надання адміністративних послуг

09.02.2018 16:40

Фахівці Центру надання адміністративних послуг Запоріжжя ще минулого року розпочали практику ознайомлення студентів вищих навчальних закладів з системою роботи ЦНАП. Сьогодні Центр відвідали студенти факультету менеджменту Запорізького Національного університету.

Як відзначив директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міськради Володимир Жуков, під час таких заходів студенти можуть побачити роботу Центру зсередини та отримати нові знання, які знадобляться для майбутньої професійної діяльності.

- Кожна людина за життя отримує близько 400 адмінпослуг. Як громадянин – це отримання паспорту, прописка, різні довідки та інші, а як підприємець – це реєстрація фізичної чи юридичної особи, реєстрація нерухомого майна, отримання дозволів, ліцензій тощо. Цю інформацію студенти повинні знати. Ми показуємо, як організована робота ЦНАПу, починаючи від зони ресепшн і завершуючи роботою адміністратора. Наші фахівці розповідають, що таке електронна черга, інформаційний термінал, як працює сайт департаменту, де можна отримати інформацію про адміністративну послугу, де можна ознайомитись із документами, - розповів Володимир Жуков.

Після ознайомлення із роботою ЦНАП студенти відвідали семінар, який був присвячений темі підприємництва. Під час семінару спеціалісти Центру розповіли, як створити підприємство та зареєструвати його, що сьогодні робить міська влада для підтримки розвитку підприємництва, як діє міська програма підтримки та розвитку підприємництва, прийнята на 2017 – 2021 роки.