У Запоріжжі пільговики отримають безкоштовні консультації

12.02.2018 11:30

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запоріжців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних і т.д.).

В ході міських консультацій, які проводяться кожного третього четверга в ПК «Орбіта», запоріжці-пільговики можуть отримати безкоштовну правову допомогу.

У четвер, 15 лютого, у ПК «Орбіта» з 10.00 будуть проходити чергові міські консультативно-правові зустрічі. Фахівці різних галузей права надаватимуть консультації городянам з питань пільг та соціального захисту, пенсійного забезпечення, житлово-комунального господарства, спадкового, цивільного, трудового, земельного законодавства тощо.

На питання городян відповідатимуть фахівці департаменту правового забезпечення, управління праці та соціального захисту населення, управління соціального захисту населення міської ради.

Для зручності запоріжців-пільговиків безкоштовні районні консультативно-правові зустрічі також в цей день пройдуть у всіх районах міста.