Запорізькі дорожники вийшли на прибирання снігу з ночі

12.02.2018 11:50

У зимовий період КП «ЕЛУАШ» веде цілодобове чергування. З початком снігопаду зусилля комунальників направлені на те, щоб дороги були проїзними. Також дорожники прибирають та посипають антиожеледними матеріалами закріплені території тротуарів та зупинок громадського транспорту. Сьогодні спецтехніка і комунальники приступили до робіт з другої години ночі.

У Запоріжжі знову зимова негода – з ночі пішов сніг. За інформацією КП «ЕЛУАШ», з другої години ночі в прибиральних роботах було задіяно 70 одиниць спецтехніки, біля 100 робітників підприємства. Дороги обробили спеціальною сумішшю. З ранку приступили до розчищення тротуарів та зупинок громадського транспорту. Ці території також посипають антиожеледними матеріалами.

Зараз прибирають місто від снігу 110 робітників комунального підприємства. Переважно роботи ведуться на закріплених за підприємством пішохідних зонах.

- Дороги в ніч були оброблені піскосоляної сумішшю. В результаті зараз на проїжджій частині сніг тане. При більшій інтенсивності опадів на дороги вийде прибиральна спецтехніка, - зазначила заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич.

Водіям ще раз нагадують – у сильний снігопад не залишати свій автотранспорт вздовж узбіч доріг. Це заважає роботі спецтехніки з прибирання міста від снігу.