У Шевченківському районі міста розповіли про виконані за тиждень роботи

26.10.2023 15:45

В усіх районах Запоріжжя тривають роботи з благоустрою та соціальної підтримки населення. Про свою діяльність у співпраці з жителями за цими напрямками розповіли представники Шевченківської райадміністрації.

Так, протягом минулого тижня - з 20 по 26 жовтня - відділом житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг виконані видалення та санітарна обрізка аварійно небезпечних дерев по вул. Бочарова, вул. Авраменка, пр. Моторобудівників та вул. Полякова.

Комунальники продовжили прибирання та вивезення опалого листя в парку ім. Академіка Клімова та у сквері по вул. Бочарова, впорядкували квітники на площі Тараса Шевченка, обрізали троянди та впорядкували клумби по вул. Стефанова.

Крім того, встановили бортові камені по вул. Солідарності, а також очистили дороги від наносного ґрунту по вул. Ігоря Сікорського.

20 жовтня в районній адміністрації відбулося засідання ради по координації діяльності органів самоорганізації населення Шевченківського району. Розглянуто 2 питання.

А 25 жовтня - засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб. Учасники засідання розглянули 3 питання та 9 питань було розглянуто під час засідання комісії з питань захисту прав дитини.

За участі посадовців районної адміністрації відбулося обстеження умов проживання недієздатної особи з метою розгляду даного питання на наступному засіданні опікунської ради.

21 та 22 жовтня в межах кварталу № 115 та 124 працівники лікарні ветеринарної медицини провели вакцинацію 150 домашніх тварин. Співпраця ветлікарів з керівниками органів самоорганізації населення з цього питання триває.

Голова квартального комітету №92 спільно з жителями зібрали гуманітарну допомогу: засоби гігієни, одяг, смаколики тощо та передали її військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні у шпиталі. А також придбали тканину і передали її волонтерам для плетіння маскувальних сіток.

Мешканці квартальних комітетів №115/124 приготували та передали обіди для захисників та захисниць з територіальної оборони. Спільно з працівниками магазину «Копійка» зібрали смаколики для військових, які перебувають у міській клінічній лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги.

Голова квартального комітету №118 отримала гуманітарну допомогу для 183 осіб та передала її пенсіонерам та іншим вразливим категоріям населення.