До уваги підприємців - оновлений інвестиційний веб-портал

13.02.2018 11:57

З метою розкриття і просування інвестиційних можливостей та підвищення іміджу і статусу регіону  змінено концепцію та вдосконалено інвестиційний веб-портал «Запорізька область – регіон можливостей!» http://investment.zoda.gov.ua.

Інвестиційний веб-портал - ефективний інструмент просування Запорізького регіону, який є одним з лідерів серед українських регіонів за обсягами залучення іноземних інвестицій та зовнішньої торгівлі.

Даний сайт – «динамічний буклет», який містить постійно поновлювальну інформацію двома мовами – українською та англійською – та є зручним у користуванні. Веб-портал містить функцію зворотного зв’язку та необхідну інформацію для іноземних інвесторів (законодавча база, інвестиційні проекти, регіональні виставки , земельні ресурси області, інформація про Агенцію регіонального розвитку Запорізької області, інвестиційний паспорт області) та для власників бізнесу (додати власний інвестиційний проект, комерційну пропозицію, перелік нормативно-правових активів у сфері інвестиційної діяльності, закордонні виставки, довідкова інформація для територіальних громад, пропозиції іноземних підприємств щодо співробітництва).