В Шевченківському районі відзвітували про виконану за тиждень роботу

16.11.2023 14:10

В усіх районах міста продовжуються планові роботи з благоустрою. Зокрема, про свою діяльність за тиждень відзвітували у Шевченківській районній адміністрації.

Протягом періоду з 8 по 16 листопада відділом житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено наступні роботи:

  • Прибирання сміття – вул. Деповська.
  • КРПБ «Зеленбуд» прибирав та вивозив опале листя в сквері по вул. Авраменка, в парку ім. академіка В.Я.Клімова, вул. Стартова, вул. Магістральна.

КП «ЕЛУАШ» протягом тижня продовжував ремонт дороги по вулиці Солідарності.

14 листопада посадовими особами районної адміністрації здійснено комісійне обстеження за адресою: пров. Морський,18 з питання підтвердження фактичного проживання громадянина.

14, 15 листопада в межах кварталу №117, №118 працівниками лікарні ветеринарної медицини проведено вакцинацію домашніх тварин. Співпраця ветлікарів з керівниками органів самоорганізації населення із зазначеного питання продовжується.

15 листопада в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Розглянуто 15 питань.

16 листопада здійснено виїзне комісійне обстеження житлових умов з питань реєстрації громадянина Шевченківського району помічником дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Голова квартального комітету №111 роздала малозахищеним верствам населення 40 продуктових наборів гуманітарної допомоги.

Керівники квартальних комітетів №90, №111, №115, №124, №127 спільно з жителями кварталів зібрали гуманітарну допомогу для внутрішньопереміщених осіб, а саме: постільну білизну, ковдри, матраци, взуття та надали її до благодійному фонду «Милосердя».

Жителі квартального комітету №115, 124 спільно з керівником самоорганізації населення закупили та передали військовим плитоноски, а також каву, чай, солодощі.