Працівників «Запорізької політехніки» нагородили до 123-річниці з дня заснування університету

22.11.2023 16:45

19 листопада Національному університету «Запорізька політехніка» виповнилося 123 роки. З нагоди річниці відбулося урочисте нагородження працівників та співробітників університету.

Участь у святковому заході взяли представники міської, обласної, районної влади та колектив «Запорізької політехніки».

Як зазначив ректор навчального закладу Віктор Грешта, зараз «Запорізька політехніка» є одним з найпотужніших вишів нашого регіону та країни, який успішно взаємодіє з владою, бізнесом та багатьма провідними підприємствами й міжнародними партнерами, а також має сильну наукову базу.

- Наш прогрес у рейтингах університетів вагомий. Ми рухаємося від 30-40-х позицій до 20-х. Але наша мета – 10-ті позиції й найближчим часом ми їх досягнемо. «Запорізька політехніка» стане тим потужним регіональним університетом, до якого будуть прагнути вступати ще більше здобувачів вищої освіти, - зазначив Віктор Грешта.

Заступник міського голови Віктор Гординський передав привітання колективу «Запорізької політехніки» від очільника міста та представників влади.

- Ви найкращі не лише в нашому місті, а й в державі. Більшість політиків та керівників підприємств Запоріжжя та сусідніх міст пройшли через стіни вашого університету. Вітаємо ваш потужний колектив зі святом та бажаємо зустрітися тут на 150-річчя, - сказав Віктор Гординський.

Заступник міського голови вручив викладачам й співробітникам вишу грамоти виконавчого комітету й департаменту освіти і науки міськради.