Комунальники продовжують підтримувати лад у Шевченківському районі

23.11.2023 10:45

У Шевченківському районі тривають сезонні роботи з благоустрою. У районній адміністрації розповіли, що було виконано за період з 17 по 23 листопада.

Протягом звітного періоду відділом житлово-комунального господарства відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено організацію заходів із благоустрою на території району.

Так, комунальники прибрали сміття по вул. Ігоря Сікорського, вул. Цитрусова, а також в парку по вул. Бочарова. Крім того були виконані роботи з обрізки дерев, розчищення від снігу доріжок в парках ім. академіка В.Я.Клімова, по вул. Бочарова та по вул. Іванова.

Триває у районі ремонт дороги по вул. Солідарності. Наразі здійснюються підготовчі роботи до встановлення бордюрів тощо.

Велась в районі і адміністративна робота. 21 листопада в районній адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб. Під час засідання було розглянуто 2 питання. А 22 листопада відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, учасники якого розглянули 26 питань.