У запорізьких школах продовжений карантин. Заняття планується відновити 22 лютого

19.02.2018 13:10

Карантин у школах Запоріжжя продовжений до 21 лютого включно. З 22 лютого заняття відновляться, якщо епідемічна ситуація не погіршиться. Таке рішення, після консультацій з медиками, прийняв сьогодні міський голова Володимир Буряк.

За інформацією фахівців, кількість нових хворих на ГРВІ та грип, які щодня звертаються до медичних установ, за час карантину зменшилася в три - три з половиною рази. Рівень захворюваності також пішов на спад. Це підтверджують статистичні дані.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що, для того щоб зберегти позитивну тенденцію зниження захворюваності, карантин продовжено. У той же час ситуація, яка склалася дає право з 22 лютого відновити заняття в школах, якщо кількість хворих знову істотно не зросте.

Нагадаємо, 6 лютого міський голова Володимир Буряк підписав розпорядження, відповідно до якого в Запоріжжі з 7 лютого і до особливого розпорядження призупинено навчання в школах і позашкільних установах. 14 лютого міський голова продовжив карантин до понеділка, 19 лютого, включно.