У Запоріжжі прибрали чергову незаконну споруду

28.11.2023 16:00

У місті триває боротьба з незаконними пунктами прийому вторинної сировини, які водночас є "наливайками". Черговий об'єкт прибрали в Дніпровському районі.

За інформацією департаменту муніципального управління міськради, згідно з рішенням виконавчого комітету було демонтовано незаконний гараж, який насправді працював як пункт прийому вторинної сировини та "наливайка".

Біля цієї споруди щоденно скупчувались особи з низьким рівнем соціальної відповідальності, які зловживали спиртними напоями та засмічували прилеглу територію.

Спільними силами КП «Муніципальна варта», департаменту муніципального управління й департаменту правового забезпечення міськради, інспекції з благоустрою, поліції та Дніпровської райадміністрації гараж було демонтовано.

Нагадаємо, в усіх районах Запоріжжя постійно проводяться перевірки на законність діяльності пунктів прийому вторинної сировини. Інспектори «Муніципальної варти» перевіряють тимчасові споруди на законність розміщення під час патрулювання, відпрацювання скарг, заяв та звернень громадян.