Запорізькі лікарні продовжують отримувати гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

22.12.2023 11:57

Минулого тижня благодійники передали запорізьким медичним установам обладнання, лікарські засоби та інше. Про допомогу, яка надійшла з 14 по 20 грудня, повідомили у КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я».

Так, від філії асоціації «Medicos del Mundo» в Україні міські лікарні №1 та №3, міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги, центри первинної медико-санітарної допомоги №9 та №10 отримали лікарські засоби та вироби  медичного призначення.

Від FHI 360 до міських лікарень №1 та №6, центру первинної медико-санітарної допомоги №5 надійшли лікарські засоби, вироби медичного призначення та шпателі.

Також набори лікарських засобів та вироби медичного призначення від представництва фонду Unicef отримали міська лікарня №7, міська дитяча лікарня №5 та пологовий будинок №3.

А центр первинної медико-санітарної допомоги №2 від GIZ отримав 14 зарядних станцій, 10 штук моніторів з клавіатурою у комплекті, джерело безперебійного живлення для комп’ютера, мережевий комутатор та 5 штук дротової гарнітури з кабелем-перехідником.