Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» наводять лад у парках та скверах Запоріжжя

28.12.2023 16:50

Щодня свій робочий день "зеленбудівці" та "титанівці" розпочинають з наведення чистоти на вулицях та зелених зонах, у міських парках та скверах. У пріоритеті – сезонні роботи. Серед них прибирання сміття, вивезення гілля і опалого листя та обрізка дерев.

Вчора та сьогодні працівники КРБП «Зеленбуд» працювали у парку ім. Гагаріна та у парку по вулиці Нагнибіди, що у Комунарському районі. Там вони навели чистоту та вивезли сміття.

Подбали комунальники і про чистоту скверів та зелених зон у Заводському районі, парку Трудової Слави у Вознесенівському районі, а також території бульвару Будівельників у Хортицькому районі. Крім того, вивезли гілля по вулиці Героїв 93-ї бригади, по вулиці Петра Сагайдачного та з території Заводського району.

Впродовж останніх двох днів опале листя "зеленбудівці" прибрали по вулиці Жаботинського, по проспекту Ювілейному, у парку ім. Гагаріна та на вулицях Шевченківського району. Також від опалого листя очистили доріжки та решітки дощоприймача у парку Трудової Слави.

Чимало уваги останніми днями приділили комунальники догляду за деревами. Так, вони виконали обрізку дерев у Шевченківському районі і, зокрема, у парку ім. Академіка Клімова, провели формовочну обрізку дерев на площі Запорізькій та видалили аварійні дерева по бульвару Шевченка.

Водночас працівники КП «Титан» наводили лад, прибирали сміття та опале листя у парку Перемоги та у парках і скверах Дніпровського району.