У Комунарському районі відзвітували про виконані роботи

28.12.2023 17:00

У Запоріжжі продовжується робота з благоустрою та планові прибирання. У тому числі про виконані за тиждень роботи відзвітували представники Комунарської райадміністрації. У цей період акцент в роботі на прибиранні територій від випадкового сміття та ліквідації наслідків ворожих прильотів.

Зокрема, спеціалісти Комунарської райадміністрації продовжують обстеження пошкодженого внаслідок збройної агресії рф житла приватного сектору та оформлення відповідних документів.

Також разом з управлінням з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради та КРБП «Зеленбуд» проведено обстеження аварійних та сухостійких дерев в парку ім. Ю. Гагаріна, вул. Північнокільцевій та вул. Магара для підготовки актів на їх видалення.       

Фахівцями районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно велась робота з утримання зазначених  об’єктів (57 зупинок).

Окрім того, в зазначений період виконувались роботи з ручного очищення тротуару по проспекту Соборному та дороги від наносного грунту та випадкового сміття по вул. Європейській та вул. Ситова. Фахівцями гідродільниці КП «ЕЛУАШ» виконано  роботи  з очистки дощоприймальних та оглядових колодязів по вул. Володимира Українця.

У звітному періоді працівниками районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконувалися роботи з очищення газонів від сміття на площі близько 166 000 кв. м, з підмітання доріжок на площі близько 5500 кв. м. Також прибрані 250 урн в парках та скверах.

Впродовж тижня проведено також такі роботи:

  • обробка хвойних дерев  по вул. Автозаводській (95 од.), у парку ім. Ю. Гагаріна (55 од.), сквері по вул. Автозаводській  (83 од.) та у сквері біля районної адміністрації (41 од.). Всього оброблено 204 дерева;
  • очищення газонів від листя у парку ім. Ю. Гагаріна (5000 кв. м), по вул. Європейській,  вул. Парамонова (3000 кв. м).  Всього на площі  8000 кв. м.

Також за інформацією представників Комунарської райадміністрації у звітному періоді навантажено та вивезено понад 3,6 тонн сміття.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття з території біля АЗС по вул. Складській, вул. Жасмінній, вул. Юності, вул. В. Українця  та з територій дитячих майданчиків.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки  мереж зовнішнього освітлення за заявками 15-80, ТП-1181, по вул. Космічній, вул. Радіо, по провул. Водонапірному, Набережній магістралі.