У Запоріжжі тривають роботи з благоустрою

28.12.2023 18:35

Кожного дня працівники КП «ЕЛУАШ» ведуть ремонтно-відновлювальні роботи на вулицях міста. Зокрема відновлюють асфальтове покриття, очищують дощоприймальні колодязі, ремонтують колесовідбійні бруси, прибирають тротуари та дороги.

Так, впродовж останніх двох днів "елуашівці" прибирали території мостових споруд у різних районах міста, виконали очистку дощоприймальних колодязів по вулицях Олімпійській та Поштовій, провели механічне та ручне прибирання закріплених за підприємством територій.

Крім того, як повідомили в департаменті муніципального управління, біля відділення пенсійного фонду в Олександрівському районі тривають заходи з упорядкування прилеглої території. Декілька місяців тому тут було відновлене асфальтове покриття тротуару, а зараз встановили новенькі і зручні лави з урнами.

А біля міської лікарні № 9 встановили напівсфери, які перешкоджатимуть паркуванню автівок на тротуарі та захистять асфальтове покриття від руйнування, а також полегшать рух громадського транспорту, адже через припарковані машини тролейбуси, виїжджаючи з зупинок, не могли розминутися.

Крім того, завершили ремонт у ще одній районній дільниці КП «ЕЛУАШ», де відремонтували адміністративні та допоміжні, а також побутові приміщення для дорожніх робітників та асфальтобетонників, кімнати відпочинку та прийому їжі, виконали повний комплекс оздоблювальних робіт, замінили старі комунікації, сантехніку, вікна та двері.