Роботи з благоустрою тривають у Шевченківському районі Запоріжжя

29.12.2023 10:30

У Шевченківському районі ідуть сезонні роботи з благоустрою території, до їх виконання залучають підрядні організації, а також ведеться різнопланова адміністративна робота. В районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 22 по 28 грудня.

Так, протягом звітного періоду, відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг, було вивезено гілля та опале листя з території вулиць Авраменка, Магістральної та Чарівної.

27 грудня в райадміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб, під час якого було розглянуто 2 питання. А також відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, де розглянуто 15 питань.

Крім того, в райадміністрації проводиться системна робота та взаємодія з головами квартальних комітетів.

Так, жителі кварталів №115, №124 виготовили окопні свічки та приготували різноманітну випічку і передали захисникам. А мешканці кварталу № 92 передали військовим теплі речі, шкарпетки, продукти харчування.

П’ятеро дітей із сімей, які мешкають у кварталі № 90 та потребують соціальної підтримки, отримали квитки на новорічну виставу.

А люди похилого віку, які проживають в кварталі № 125, отримали 30 продуктових наборів, що надійшли в якості гуманітарної допомоги від релігійної спільноти.