У Запоріжжі тривають системні перевірки громадського транспорту

01.03.2018 14:00

У Запоріжжі робоча група продовжує моніторинг технічного та санітарного стану міського транспорту. Черговий рейд відбувся 28 лютого на автобусних маршрутах №53, 23, 24, 43.

Контроль за належним утриманням автобусів, які обслуговують маршрути загального користування, здійснюють фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міськради, інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління національної поліції, представники управління транспортної безпеки в Запорізькій області, представники громадських організацій - ветерани АТО. Члени робочої групи перевіряли автобусні маршрути №53, 23, 24, 43.

За результатами інспекції фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради склали 4 акти про неналежне оформлення документації під час перевезення пасажирів на маршрутах №53 (2 акта), 23(1 акт), 24 (1акт) - були відсутні інформаційні таблички про маршрут. Фахівці управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області зафіксували неналежний технічний стан та неоформлену квитково-касову документацію, про що було складено 7 актів. Фахівці Управління патрульної поліції у Запорізькій області склали постанову про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на водія автобусного маршруту № 53 за відсутній протокол обов’язкового технічного контролю.

За результатами складених актів перевізникам відправлені вимоги на усунення виявлених порушень. Рейди з перевірки технічного та санітарного стану транспорту тривають.