На вулиці Калібровій виконають середній ремонт проїжджої частини

30.03.2018 16:43

Проїжджа частина по вулиці Калібровій одна з найпроблемніших в Запоріжжі. Дорожники приступили до аварійного ремонту цієї ділянки. У подальших планах - середній ремонт цієї дороги.

Дорога по вулиці Калібровій досить жвава. Тут йде безперервний потік автотранспорту, в тому числі, громадського і великовантажного. Через аварійний стан дороги - вона номер один у переліку на ремонт.

На частині дороги вже виконано ямковий ремонт (на спуску від вулиці Південне шосе по вулиці Каліброва). Фахівці КП «ЕЛУАШ» продовжують роботи на ділянках між трамвайними рейками, де є зруйноване асфальтобетонне покриття. Задіяні дві бригади - 12 осіб і 10 одиниць спецтехніки.

- Вулиця Каліброва - один з основних дорожніх об'єктів, ремонт якого на даний момент знаходиться на контролі міського голови Володимира Буряка. Зараз виконується ямковий ремонт. У терміновому порядку ведуться підготовчі роботи, усуваються ями. Надалі тут буде виконаний середній ремонт, так як латанням ям проблему не вирішити. Плануємо, що будуть зроблені повноцінні смуги руху в обидва боки, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» Дмитро Пархоменко.

Обсяг робіт по середньому ремонту проїжджої частини вулиці Каліброва близько 6 тис. кв. м.

Також в місті ведуться ямкові ремонти доріг по вулицях Перемоги, Сікорського, Південне і Північне шосе.