З 26 квітня в Запоріжжі стартує приміська річкова навігація

20.04.2018 12:52

З 26 квітня в Запоріжжі стартують перевезення пасажирів до садово-городніх ділянок. Вже традиційно вони будуть здійснюватися річковим та автобусним транспортом, за затвердженими маршрутами та відповідно до графіка. Проїзд пільговиків залишається безкоштовним

Міський голова зазначив, що на засіданні виконавчого комітету сьогодні затверджена вартість проїзду приміськими катерами. Однак це не означає, що проїзд для пільговиків буде платним. Пасажири пільгових категорій будуть продовжувати їздити безкоштовно, а витрати перевізнику компенсує бюджет міста.

- Місто бере на себе фінансування пільгових перевезень, надаючи можливість безкоштовного проїзду до садово-городніх ділянок насамперед пенсіонерам. Це ті люди, які багато зробили для Запоріжжя, а значить, заслуговують права на збереження цієї пільги, - заявив Володимир Буряк.

Нагадаємо, міський голова також раніше заявив, що в Запоріжжі продовжує діяти право пасажирів пільгових категорій на безкоштовний проїзд в громадському транспорті. Відповідні зобов'язання прописані в договорах, укладених з перевізниками. Ці зобов'язання ніхто не відміняв, так як рішення про монетизацію цієї пільги в Запоріжжі міською радою не приймалося.