У Запоріжжі безкоштовно проконсультували пільговиків

17.05.2018 14:00

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запорожців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних та інших категорій).

Під часі міських консультацій, які проводяться кожного третього четверга місяця в ПК «Орбіта», запорожці-пільговики отримують безкоштовну правову допомогу. Сьогодні в ПК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі.

Фахівці різних галузей права надавали консультації городянам, яких цікавили питання пільг та соціального захисту, житлово-комунального господарства, пенсійного забезпечення, спадкового законодавства та інші.

На питання городян відповідали фахівці департаментів правового забезпечення та управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, управління праці та соціального захисту населення міської ради по Дніпровському району, головного територіального управління юстиції в Запорізькій області та інші.

Для зручності запоріжців-пільговиків безкоштовні районні консультативно-правові зустрічі також сьогодні пройшли в усіх районах міста.