Віктор Біскупський нагороджений орденом

14.06.2018 13:51

Директор комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» Віктор Біскупський нагороджений орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня. Також Віктору Біскупському вручили Почесну грамоту виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Володимир Буряк вручив директору КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» Віктору Біскупському орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня та Почесну грамоту виконавчого комітету міської ради.

Віктор Біскупський нагороджений за значний внесок у соціально-економічний розвиток Запоріжжя. Нагадаємо, він уже багато років очолює запорізький аеропорт. Завдяки його роботі підприємство вдалося зберегти до того часу, як аеропорт перейшов у комунальну власність міста. Тепер, завдяки спільним зусиллям міської влади та колективу аеропорту, підприємство розвивається.

Досить сказати, що прибуток Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» за кілька років зріс з п'яти до більш ніж сорока мільйонів гривень. Не потрібно забувати, що до цього підприємство взагалі було збитковим. Зростає кількість обслуговуваних пасажирів. У 2017 році воно досягло майже 350 тисяч осіб. У планах на 2018 рік - не менше 400 тисяч пасажирів. Відкриваються нові рейси, збільшується частота діючих рейсів.