В Олександрівському районі на вулиці Земського лікаря Лукашевича оновлюють асфальтне покриття

25.06.2018 14:58

У Запоріжжі триває капітальний ремонт вулиці Земського лікаря Лукашевича. Підрядна організація вкладає асфальтне покриття на ділянці від вулиці Жуковського до вулиці Гоголя.

Як розповів голова районної адміністрації по Олександрівському району Запорізької міської ради Валерій Мостовий, до початку асфальтних робіт були виконані заміна мережевих комунікацій, тротуарів та бордюрів, вздовж вулиці встановлені нові світильники. Також був повністю відремонтований трамвайний переїзд на перетині вулиць Жуковського та Земського лікаря Лукашевича.

- Роботи по реконструкції вулиці Земського лікаря Лукашевича підходять до завершення. На сьогодні підрядна організація виконує асфальтування ділянки від вулиці Жуковського до вулиці Гоголя. Вже готові тротуари, замінені мережі, встановлені безшумні рейки. Дорожнє покриття буде повністю оновлено протягом липня-початку серпня, - розповів Валерій Мостовий.

Представник підрядної організації «Будрезерв 21», начальник ділянки Олег Біляк розповів, що цей відрізок досить завантажений через близькість до центрального ринку. Тут постійний рух машин і трамваїв. Однак, незважаючи на такі умови, робота виконується за графіком без відставання. Ремонт виконують одразу дві бригади - одна готує ділянку, інша - укладає нове покриття. В роботі також задіяні близько 8 одиниць техніки КП «ЕЛУАШ».