В Олександрівському районі Запоріжжя ремонтують тротуари

05.07.2018 11:35

В Олександрівському районі продовжують міняти старе розбите асфальтне покриття тротуарів. Сьогодні підрядна організація виконує капітальний ремонт на вулиці Тургенєва на ділянці від вулиці Олександрівської до вулиці Гоголя.

Голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Мостовий розповів, що за два роки в районі були замінені більш 20 тис. кв. метрів покриття. Це ділянки на проспекті Соборному, вул. Гоголя, вул. Чабаненко.

- У цьому році ми плануємо відремонтувати ділянку на вулиці Тургенєва і дві ділянки, які ведуть до скверу Театрального - по вул. Олександрівській та пр. Соборному. Сьогодні ведуться підготовчі роботи на вул. Тургенєва. Робочі зняли асфальтне покриття, яке прийшло в непридатність, і проводять підготовчі роботи для укладання плиткового покриття, - розповів Валерій Мостовий.

Як розповіла виконроб підрядної організації Світлана Ремез, на даній ділянці буде замінено близько 300 кв. метрів покриття. Також замінять 180 погонних метрів бордюру. Запланований термін завершення робіт - до кінця липня.