У Запоріжжі відзначили День металурга

15.07.2018 08:15

15 липня відзначається професійне свято металургів України. Напередодні святкової дати на каскаді фонтанів «Райдуга» відбулася концертна програма. До святкування приєдналися тисячі запорожців і гостей міста. З професійним святом працівників металургійної промисловості привітав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Перед стартом концертної програми на гостей чекала урочиста частина свята. Публіку познайомили з cімейними трудовими династіями, які працюють на металургійних підприємствах міста. Загальний трудовий стаж однієї династії в середньому – від 80 до 200 років. Кращих працівників промислових підприємств міста нагородили пам'ятними грамотами та подарунками.

Слова подяки за нелегку, але таку необхідну працю озвучили представники влади: перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков та міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

- Я вважаю, що день металургів сміливо можна назвати другим днем міста. Адже саме на металургах тримається Запоріжжя. Я хочу подякувати кожному з вас за ту важку працю, яку ви щодня віддаєте підприємству. Відповідно, наповнюєте міський бюджет. У нас з'являються нові парки, ми направляємо гроші на ремонт житлового фонду, ми ремонтуємо дороги, будуємо сьогодні аеропорт, ми запускаємо новий трамвай. Це все завдяки вам. Я від щирого серця вітаю вас зі святом і бажаю всім вам здоров'я, миру і благополуччя, - привітав металургів міський голова Володимир Буряк.

Після урочистої частини для присутніх виступили зірки вітчизняного та зарубіжного шоу-бізнесу: український гурт «А.Р.М.І.Я.» та легендарна група Bad Boys Blue.

Організатори заходу – комбінат «Запоріжсталь» групи Метінвест за підтримки міської влади.