До Запоріжжя повертаються матчі Ліги Європи

21.08.2018 15:05

У Запоріжжі відбудеться черговий матч єврокубку. На стадіоні «Славутич-Арена» зустрінуться команди «Зоря» (Луганськ) і «РБ Лейпциг» (Лейпциг, Німеччина).

23 серпня всіх любителів футболу чекає видовищний поєдинок. У першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи луганська «Зоря» зіграє з німецьким «РБ Лейпциг». Нагадаємо, попередній матч єврокубку на запорізькому стадіоні відбувся 9 серпня. У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Зоря» зіграла внічию з «Брагою» (Португалія).

В попередні роки луганчани грали в Лізі Європи в Києві, Одесі та Львові. Цього року для проведення матчів єврокубку було обрано запорізький стадіон «Славутич- Арена». Об’єкт повністю відповідає стандартам і вимогам УЄФА та може приймати матчі збірних та ігри єврокубків, аж до півфіналу.

За день до матчу, 22 серпня, на стадіоні «Славутич- Арена» відбудуться прес-конференція та тренування команди «Зоря». «РБ Лейпциг» проведе прес-конференцію і тренування в Німеччині.

Матч триватиме з 21:30 до 23:30. Задля комфорту запорізьких уболівальників та гостей міста після закінчення матчу буде подовжено роботу міського пасажирського транспорту. Після закінчення матчу громадський транспорт, який проходить по пр. Соборному та вул. Перемоги, буде сконцентровано на зупинці «пл. Запорізька»; в напрямку Хортицького району – на зупинці «пр. Металургів».

Також 23 серпня буде перекрито рух автотранспорту:

- з 09:00 до 24:00 години – по вулиці Валерія Лобановського від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького;

- з 16:00 до 24:00 години – по вулиці Трегубенка від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького.