Завдяки Громадському бюджету в 107-й гімназії з’явився сучасний спортивний майданчик

07.09.2018 11:15

У Запоріжжі триває реалізація проектів Громадського бюджету. Один з них - новий спортивний майданчик на території гімназії № 107 в Комунарському районі – дозволить залучати до активних занять спортом не лише школярів, а й мешканців навколишніх будинків.

Новий спортивний майданчик – один з 33 проектів - переможців «Громадського бюджету -2017». Тут є різноманітні тренажери та зона відпочинку.

– Зараз спорт займає значну частину в житті кожної людини, Тож спільно з викладачами та батьківською громадськістю ми вирішили взяти участь в Громадському бюджеті та побудувати на території школи саме майданчик з тренажерами. Наша школа – своєрідний центр не лише для школярів, але й для мешканців навколишніх будинків, які приходять сюди ввечері відпочити. Тож тепер вони матимуть можливість долучитися до занять спортом на сучасних тренажерах, – зазначила директор гімназії № 107 Галина Ємельянова

З міського бюджету на реалізацію проекту виділено 282 тис. грн. Як зазначила голова Координаційної ради з питань Громадського бюджету Катерина Акула, майданчик не має жодних обмежень до доступу, тож стане у нагоді всім мешканцям мікрорайону.

– Це гарний приклад взаємодії керівництва школи, батьківської громадськості та мешканців району, які захотіли та вибороли та реалізували для себе такий чудовий проект. Це переможець «Громадського бюджету-2017». Наразі триває реалізація інших проектів-переможців. До кінця поточного року вони будуть виконані на користь громаді Запоріжжя. Я хочу запросити усіх мешканців подавати цікаві ініціативи та реалізовувати їх, – розповіла Катерина Акула.

Нагадаємо, з 1 вересня розпочато голосування за проекти Громадського бюджету-2018. За реалізацію змагаються 50 громадських ініціатив. Віддати свій голос за найкращі та найактуальніші проекти городяни можуть до 30 вересня. Голосування відбувається у спеціальних пунктах та через Інтернет. З переліком пунктів для голосування та детальною інформацією про проекти можна ознайомитись за посиланням.